Pozdravljen/a dragi/a kolega/ica

V teh čudnih časih smo se s Celjskim geodetskim društvom dogovorili, da izvedemo dvodnevni izlet po Dolenjskem.

Zavedamo se, da je čas dopustov, vendar se je potrebno čim prej prijaviti, zaradi rezervacije hotela. Časa je malo, ampak smo se po tehtnem premisleku odločili za datum 4. in 5. september 2021, da nas zopet ne presenetijo novi ukrepi in omejevanje druženja.

Želeli smo organizirati tudi ogled JE Krško, vendar nam zaradi Covida ni uspelo. Trenutno iščemo možnost ogleda ene od HE na Savi. To vam bomo pravočasno sporočili.

Zaradi ogleda točke nultega reda in možnosti ogleda elektrarne, bomo izlet izvedli kot strokovno ekskurzijo, tako bodo podjetja upravičena izlet vključiti v stroške.

Prosili bi te, da se prijaviš z vlogo, ki je v priponki. Tudi excelova tabela, s katero si pomagaš izračunati stroške oz. posamezen obrok, je pripeta.

Opozoriti te moramo, da je cena izračunana za 50 udeležencev, v primeru, da bo prijav več ali manj, se bo cena malenkostno spremenila. O tem te bomo pravočasno obvestili, ko bo zaključena prijava na izlet in bomo vedeli natančno število udeležencev.

Rok za prijavo in plačilo 1. obroka je 15.08.2021, drugi obrok pa je potrebno poravnati do 15.09.2021.

Agencija je sporočila, da je možnost plačila nočitve z zajtrkom v hotelu s turističnim bonom, kar se bo poračunalo v drugem obroku.

Znesek prvega in drugega obroka (zaradi možnosti popravka cene in plačila z bonom, vas prosimo, da plačate v dveh obrokih) prosimo nakaži na organizatorja izleta, ki je letos:

IDEJA TURIZEM d.o.o.

PARTIZANSKA CESTA 37

6210 SEŽANA

Na TRR:

SI56101000044358677  BANKA INTESA SANPAOLO

Sklic: 00 04092021

Namen: Ime in Priimek

Dogovorjeno je, da članom društva PGD, s plačano članarino za leto 2020 in 2021, prispeva društvo 48 €.  Za nove člane seveda velja plačana članarina samo za leto 2021.

Podjetja naj pri plačilu za več udeležencev sporočijo imena in priimke izletnikov ter podatke podjetja (davčno številko!!!) na info@ideja-turizem.si, da vam bodo lahko izstavili račun.

Tokrat smo se dogovorili, da bodo vstopne postaje v Novi Gorici, na Razdrtem (parkirišče ob izvozu iz AC) ter v Postojni/Ravbarkomanda.

Natančen čas odhoda na posameznih vstopnih postajah bomo pravočasno sporočili.

Prijavi se prosim obvezno na oba maila tatjana@geodezija.eu in vesna.parapat@gov.si, zaradi dopustov.

Upamo, da se vas bo na izlet, za katerega menimo, da ima res dober program, prijavilo čim več, saj bomo le tako uspešno prečitali dovolj knjig in se imeli že preizkušeno neizmerno lepo.

Vabilo na izlet nujno posredujte kolegom, prijateljem, ki so na dopustu in vsem, ki bi radi šli z nami na izlet.

Naj vas na koncu spomnimo, da trenutno velja PCT pogoj.

Lep pozdrav

Odbor PGD